Η προπαγάνδα της ξεφτίλας και η επιβράβευση του Παπαπέτρου

Η προπαγάνδα της ξεφτίλας και η επιβράβευση του Παπαπέτρου
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας ξεμπροστιάζει τα απίθανα που στήνουν από τον Ολυμπιακό για να φανούν... αδικημένοι και έχει μηνύματα για τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα πολύ συγκινητικό κομμάτι σήμερα σε εφημερίδα, ανυπόγραφο βεβαίως, περιγράφονται με αναλυτικό τρόπο τα όργια της ελληνικής διαιτησίας φέτος.

Με θύμα, ποιον άλλον, τον Ολυμπιακό μας. Όπως έγινε και με την περιβόητη επιστολή – φαρσοκωμωδία στην UEFA, το πρόβλημα είναι πως αποδεικνύεται ιδιαιτέρως δύσκολο να βρεθούν συγκεκριμένα στοιχεία για να στηρίξουν το αφήγημα.

Οπότε το αφήγημα αναγκαστικά μπορεί να έχει την όποια απήχηση έχει είτε σε ανθρώπους που δεν έχουν δει τα ματς, είτε σε ανθρώπους που τα έχουν δει και διαθέτουν κοντή μνήμη.

Κανένα πρόβλημα βέβαια…Οι άνθρωποι λοιπόν που κάθισαν κι έγραψαν το πόνημα, φαίνεται πως είναι υπεράνω αίσθησης ξεφτίλας. Κάτι που είναι σημαντικό προτέρημα για οποιονδήποτε πρέπει να υπηρετήσει την προπαγάνδα του Ολυμπιακού. Ποια ματς επέλεξαν οι αθεόφοβοι ως πειστήρια; Πρώτο το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός!

Ναι, αυτό με τον Καραντώνη που ακύρωσαν το κανονικό γκολ των γηπεδούχων!Δεύτερο το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Ναι, αυτό που ο Τρεϊμάνις πήρε πίσω το καθαρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ! Και τρίτο και… καλύτερο, το Ολυμπιακός – Βόλος. Το 1-1, το οποίο έχει παράξει φάσεις που έχουν γράψει ιστορία κι αναπαράγονται μήνες τώρα στα χιουμοριστικά sites. Ναι, για τις φάσεις που ζήτησε πέναλτι ο Ολυμπιακός λέμε. Είναι τόσο γελοίοι οι άνθρωποι που κάνουν λόγο για την βουτιά του Ρέαμπτσουκ στις καθυστερήσεις!

Από κοντά και ο Παναθηναϊκός

Το ενδιαφέρον είναι πως μέσα στο κομμάτι γίνεται λόγος και για λάθη της διαιτησίας που έχει νιώσει στο πετσί του ο Παναθηναϊκός! Δεν καταγράφεται κανένα βέβαια, αλλά το ενδιαφέρον για τα συμφέροντα των Πράσινων, είναι σίγουρα αξιοσημείωτο.

Επειδή κάποιες φορές παρατηρείται πρόβλημα συντονισμού βέβαια, άλλοι φορείς της προπαγάνδας διαμαρτύρονται σε δικά τους πονήματα για την διαιτητική εύνοια που έχει ο Παναθηναϊκός.

Θα σταματήσει αυτή η γελοιότητα; Όχι. Θα συνεχιστεί και θα γιγαντώνεται μάλιστα, θα φτάσει σε ανυπόφορα επίπεδα όσο αρχίζουν και πιστεύουν περισσότερο πως έχουν ελπίδες και για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα εσχάτως έχουν μυριστεί… αίμα στα εσωτερικά της ΕΠΟ και σίγουρα θα κοιτάξουν να ευνοηθούν από διάφορες καταστάσεις. Άλλωστε ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας το τελευταίο διάστημα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να μη χαλάει καρδιές. Είτε προς Βορρά, είτε προς Λεωφόρο, είτε ακόμη και προς Πειραιά…

Το δίδυμο Τσαγκαράκη- Παπαπέτρου

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα της επικαιρότητας να σημειώσουμε πως είναι η έκτη φορά φέτος που ορίζεται σε αγώνα του Παναθηναϊκού ο Τσαγκαράκης! Επιπλέον, όπως επισημαίνει και ο έγκυρος Πρωταθλητής, ο διαιτητής Βεργέτης από την Αρκαδία που σφυρίζει ΑΕΚ – Παναιτωλικός είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και δεν τιμωρήθηκε!

Ναι, ο Βάιος μιλάει για το πέναλτι στον Γκατσίνοβιτς, που καταχρηστικά χρειάστηκε να εξετάσει και στο VAR ο Βεργέτης. Για να επιβεβαιώσει το ορθόν της απόφασης του. Όπως και φυσικά έκανε, καθώς το πέναλτι ήταν εξόφθαλμο. Αλλά φυσικά όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις επιθυμίες μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

Τέλος, ο Τάσος ο Παπαπέτρου, ο αγαπημένος της προπαγάνδας του Ολυμπιακού την τελευταία διετία, με συνεχείς αναφορές στην ολοένα κι αυξανόμενη… πρόοδο που σημειώνει, θα είναι VAR στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ.

Τόσο ο Παπαπέτρου, όσο και ο Τσαγκαράκης δεν αγγίχθηκαν από την ΚΕΔ για τη σκανδαλώδη αγνόηση των κανονισμών στο πέναλτι -αρκούδα που καταλόγισε ο πρώτος κι επιβεβαίωσε ο δεύτερος από το VAR, για να ανοίξει το σκορ ο Ολυμπιακός στον Βόλο. Ναι, είναι το δίδυμο του αλήστου μνήμης Ατρόμητος – Ολυμπιακός πρόπερσι…

Ο Γκρανκάσας

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X