Ματίνα Καλτάκη: «Μου φώναζαν από το ακουστικό ''τελείωνε''» -Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ απαντά για τη viral αντίδραση (VIDEO)

Ματίνα Καλτάκη: «Μου φώναζαν από το ακουστικό ''τελείωνε''» -Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ απαντά για τη viral αντίδραση (VIDEO)

Viral η αντίδραση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Ματίνας Καλτάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Viral έγινε η προ ημερών αντίδραση της δημοσιογράφου Ματίνας Καλτάκη, η οποία εκνευρίστηκε καθώς την έκοψαν την ώρα μετάδοσης ρεπορτάζ.

Η κα Καλτάκη βρισκόταν στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου ήταν προγραμματισμένη να γίνει η παρουσίαση των τριών πολιτιστικών πρωτευουσών της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελευσίνα.

Την ώρα που έλεγε το ρεπορτάζ όταν ο παρουσιαστής τη σταμάτησε λόγω περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνο με την ίδια να αντιδρά έντονα λέγοντας «μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ» και με την ενόχλησή της να είναι εμφανής τόσο στους μορφασμούς της όσο και στις κινήσεις της.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X