Κόμπι Μπράιαντ: Σε δημοπρασία η φανέλα του - Πάνω από 5 εκατ. δολλάρια η τιμή της

Κόμπι Μπράιαντ: Σε δημοπρασία η φανέλα του - Πάνω από 5 εκατ. δολλάρια η τιμή της
Photo Credits: INTIME

Πάνω απο 5 εκατ. δολλάρια αναμένεται να πουληθεί η φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δημοπρασία βγαίνει η «θρυλική» φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ, με τις τελευταίες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πάνω από τα 5 εκατ. δολλάρια.

Η κίτρινη και μωβ φανέλα  με το Nο 24 του Κόμπι Μπράιαντ, που τέθηκε προς πώληση από έναν ιδιοκτήτη που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, είχε φορεθεί σε 25 αγώνες από τον παίκτη, τη χρονιά που αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της κανονικής περιόδου (MVP , 2007- 2008), σύμφωνα με το οίκο Sotheby’s.

Είναι επίσης η φανέλα που φόρεσε στις 23 Απριλίου 2008, όπου απαθανατίστηκε από φωτογράφους να πανηγυρίζει ένα σουτ τριών πόντων εναντίον των Ντένβερ Νάγκετς, κρατώντας τη φανέλα και ουρλιάζοντας μια κραυγή νίκης. Μια εικόνα που αναπαράγεται σε τοίχους σε όλο τον κόσμο από καλλιτέχνες του δρόμου, ειδικά στο Λος Άντζελες.

Η τιμή αγοράς του την τελευταία φορά που δημοπρατήθηκε το 2013 ήταν 18.678  δολάρια.Σύμφωνα με τον οίκο Sotheby’s, το πλαίσιο ήταν διαφορετικό, επειδή εκείνη την εποχή τη φανέλα δεν είχε επικυρωθεί για τόσες πολλές συναντήσεις, ούτε είχε πεθάνει ο Κόμπι Μπράιαντ.

Θα εκτεθεί στη Νέα Υόρκη από την 1η Φεβρουαρίου, αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης διαδικτυακής πώλησης συλλεκτικών αθλητικών ειδών από τις 2 έως τις 9 Φεβρουαρίου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X