Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Περιμένει πρόταση εξαγοράς μέσα στον Φλεβάρη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Περιμένει πρόταση εξαγοράς μέσα στον Φλεβάρη
Photo Credits: INTIME

Αλλάζει σελίδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόταση εξαγοράς μέσα στον Φλεβάρη περιμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Γκλέιζερς να είναι έτοιμοι να… πουλήσουν.

Σύμφωνα με την Τelegraph Μάντσεστερ γνωρίζει πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή, την Ασία, τις ΗΠΑ και είναι έτοιμη να δεχθεί επίσημες προτάσεις μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Σερ Τζιμ Ράτκλιφ συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση, ενώ αναμένεται να προβεί σε προσφορά. Το χρονοδιάγραμμα επιτρέπει στον σύλλογο να τηρήσει τις το πλάνο του για να ολοκληρωθεί μια συμφωνία πριν από το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα… τιμή, μιας και είναι πιθανό να αλλάξει στην περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League.

Τα σενάρια κάνουν λόγο για τιμή 6 – 8 δισεκατομμύρια λίρες, ωστόσο οι Γκλέιζερς κρατούν στάση σιωπής. O σύλλογος στοχεύει να ολοκληρώσει μια συμφωνία εντός του πρώτου τριμήνου ή μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Ομάδες φιλάθλων της Γιουνάιτεντ απ’ όλο τον κόσμο υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή προς τους πιθανούς πλειοδότες τον περασμένο μήνα προτρέποντας πιθανούς νέους ιδιοκτήτες να διαδεχθούν άμεσα τους Γκλέιζερς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X