«Φύγε-φύγε» κάτι κέρδισε ο Ολυμπιακός Β´ - Δεν έδωσε ξεκάθαρο πέναλτι στην ΑΕΚ Β´, ήττα 1-2 στο Σεραφείδιο (VIDEO)

«Φύγε-φύγε» κάτι κέρδισε ο Ολυμπιακός Β´ - Δεν έδωσε ξεκάθαρο πέναλτι στην ΑΕΚ Β´, ήττα 1-2 στο Σεραφείδιο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Κακή εικόνα η ΑΕΚ Β', καμία ευκαιρία στο β, κάκιστη μετά το 0-1 - Στο 85' δεν πήρε καθαρό πέναλτι σε χέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ ηττήθηκε με 1-2 από τον Ολυμπιακό στο «Σεραφείδειο» σε ματς για την 11η αγωνιστική της Super League 2.

Ένα ματς που κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη φάση του 85ου λεπτού, εκεί που ο Γκορτσίλας δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην ΑΕΚ Β’, όταν και η μπάλα χτύπησε καθαρά στο χέρι του Ιμπαγάσα μέσα στην περιοχή των «ερυθρολεύκων».


Το γκολ για την ΑΕΚ Β’ το πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 22′ ο Ευθύμης Χριστόπουλος, ωστόσο η Ενωση «κάθισε» αμέσως μετά το γκολ της και έτσι ο Ολυμπιακός με δύο γκολ του Λιάτσου (26′ και 38′) γύρισε τούμπα το ματς.

Το ματς

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα δευτερόλεπτα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει στο σκορ με τον νεοαποκτηθέντα Ζίνι. Ο νεαρός παίκτης της Ενωσης έκανε την προβολή, μετά από σέντρα που βγήκε από τα αριστερά από τον Γκολφίνο, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ.


Ο ίδιος παίκτης ήταν ο πρωταγωνιστής της δεύτερης μεγάλης ευκαιρίας της ΑΕΚ Β’, στο 7′, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το γυριστό σουτ, με τον Παπαδούδη με διπλή προσπάθεια να βγάζει την μπάλα άουτ.


Στο 9′ απείλησε ξανά η ΑΕΚ, σέντρα του Σταμούλη, ο Ντάικο από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή έχοντας προωθηθεί δεν κατάφερε να πάρει καλά την κεφαλιά, μπλόκαρε στη συνέχεια ο Παπαδούδης.

Ο Ολυμπιακός είχε το πρώτο του σουτ στο 10ο λεπτό, το οποίος ωστόσο μπλόκαρε η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Η πρώτη φορά που οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τον Χατζηεμμανουήλ ήταν στο 18′ με τον Καλογερόπουλο να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλογερόπουλου.

Το σκορ για τον Δικέφαλο το άνοιξε το Ευθύμης Χριστόπουλος με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι στο 22′, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Απόστολος Χριστόπουλος, τον οποίο ανέτρεψε ο Χρυσόπουλος.


Ωστόσο η ΑΕΚ Β’ μετά το γκολ της έχασε αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και το πλήρωσε άμεσα, καθώς στο 26′ ο Λιάτσος με εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον Χατζηεμμανουήλ, που δεν αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο και έκανε το 1-1 για τον Ολυμπιακό.


Το σοκ για την Ενωση συνεχίστηκε στο 38′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λιάτσος έπιασε έξω από την περιοχή ένα φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χατζηεμμανουήλ, κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 1-2.


Η ΑΕΚ Β’ μπήκε στο 2ο ημίχρονο με διάθεση να πιέσει τον Ολυμπιακό, ωστόσο ήταν αρκετά φλίαρη και δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες για να απειλήσει τον Παπαδούδη.

Πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του Οφρυδόπουλου στο 48′ με τον Ευθύμη Χριστόπουλο με ατομική ενέργεια να αποφεύγει αρκετούς παίκτες των φιλοξενούμενων, ωστόσο το σουτ του με το αριστερό κόντραρε σε αμυντικούς και έφυγε άουτ.


Στο 68′ μετά από σουτ η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ζίνι, ο οποίος ωστόσο κλείστηκε από τον Καλογερόπουλο και δεν μπόρεσε να βρει εστία.

Η φάση που θα μπορούσε να κρίνει το ματς ήρθε στο 85′ όταν ο Ιμπαγάσα κοντρόλαρε με το χέρι την μπάλα μέσα στην περιοχή, ωστόσο Γκορτσίλας έκλεισε επιδεικτικά τα μάτια και έδειξε παίζεται!


Στην εξέλιξη της φάσης ο Ζίνι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γύρισμα του Παρρά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Θυμηθείτε πώς περιέγραψε το ματς το enwsi.gr

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Παρράς, Ντάικο, Κάτσικας, Σταμούλης, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Γκολφίνος, Χριστόπουλος Ε., Χριστόπουλος Απ., Ζίνι.

Ολυμπιακός Β’ (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος, Καράκουτης

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X