Μπέλιγχαμ: «Η Ντόρτμουντ με βοήθησε να εξελιχτώ»

Μπέλιγχαμ: «Η Ντόρτμουντ με βοήθησε να εξελιχτώ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζουντ Μπέλιγχαμ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, μιλώντας για την μέχρι τώρα πορεία του με την φανέλα της Ντόρτμουντ, αλλά και την εξέλιξη που έχει μέσα από την παρουσία του στους Βεστφαλούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάδειξη του από το Kicker ως τον κορυφαίο χαφ της Bundesliga: «Είναι πολύ ωραίο να σε εκτιμούν για αυτό που κάνεις στον αγωνιστικό χώρο και να έχει αυτή τη γνώμη ο κόσμος. Νομίζω, ξέρετε, ζούμε σε μια εποχή όπου είναι εύκολο να πεις κάτι κακό όταν δεν το σκέφτεσαι πραγματικά.

Λοιπόν, είναι ωραίο που οι άνθρωποι σε επαινούν όταν αποδίδεις καλά. Αλλά τελικά, προσπαθώ απλώς να βοηθήσω την ομάδα. Αυτή είναι η κύρια εστίασή μου. Γνωρίζω αυτά που μπορώ να φέρω στην ομάδα και χαίρομαι που αναγνωρίστηκα».

Για την πορεία του στην Ντόρτμουντ: «Οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές και το επιτελείο με έχουν βοηθήσει να εξελιχθώ. Ήρθα στον σύλλογο ως ταλαντούχος νεαρός, αλλά έχω προσθέσει στοιχεία στο παιχνίδι μου που το ανέβασαν στο επόμενο επίπεδο και νομίζω ότι αυτό οφείλεται κυρίως σε αυτούς. Έχω βάλει τη δουλειά, αλλά είναι αυτοί που με έχουν βάλει στο περιβάλλον για να εξελιχτώ. Έχουν προσθέσει το είδος της ηγετικής πλευράς στο παιχνίδι μου επίσης, ιδιαίτερα ο Μάρκο Ρόζε».

Για τους τομείς που έχει βελτιωθεί περισσότερο: «Είμαι λίγο πιο αποφασιστικός τώρα όσον αφορά το πότε θα φτάσω στο τελευταίο τρίτο. Πάντα σκέφτομαι όταν είμαι στο γήπεδο, ότι μπορώ να επηρεάσω το παιχνίδι, είτε με γκολ είτε με ασίστ. Ο τρόπος που παίζω, ο στόχος για μένα είναι να είμαι αποτελεσματικός.

Αυτό είναι ένα πράγμα που έχει βελτιωθεί σημαντικά και μπορείς να το δεις με τους αριθμούς, παρόλο που δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με νούμερα.

Αμυντικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να τοποθετηθώ καλύτερα μερικές φορές. Νομίζω ότι μπορώ να κερδίσω περισσότερες μπάλες. Και παρόλο που τώρα άρχισα να σκοράρω πολύ περισσότερο, εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω περισσότερα γκολ».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X