Ραντόνια: «Ήταν εκπληκτικό συναίσθημα να σκοράρω το πρώτο μου γκολ σε αυτό το γήπεδο» (VIDEO)

Ραντόνια: «Ήταν εκπληκτικό συναίσθημα να σκοράρω το πρώτο μου γκολ σε αυτό το γήπεδο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για το πρώτο του γκολ στην «OPAP Arena» μίλησε ο Βένταντ Ραντόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το πρώτο του γκολ στην επαγγελματική του καριέρα, και την σημασία που το πέτυχε στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», μίλησε ο Βένταντ Ραντόνια, ο οποίος εμφανίστηκε άκρως ευχαριστημένος με την απόδοσή του.

Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε ολικό rotation στην ενδεκάδα για τη ρεβάνς του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Κηφισιά. Το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά και η διαφορά δυναμικότητας της ΑΕΚ με τον αντίπαλο του έδινε αυτή τη δυνατότητα.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως παρουσιάστηκαν με αναλλοίωτη τη φιλοσοφία του Αργεντινού κόουτς στο χορτάρι της «OPAP Arena» και έφτασαν σε ένα άνετο 3-0 σφραγίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Και οι τρεις σκόρερ των κιτρινόμαυρων γκολ προέρχονται από την ΑΕΚ Β’ και ο Βένταντ Ραντόνια ήταν μέσα σε αυτούς. Παρότι δεξιός μπακ, ο 21χρονος Βόσνιος κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας με επιτυχία και στο 48′ έχοντας ανέβει και πατήσει περιοχή δεν άφησε ανεκμετάλλευτη τη σέντρα του Ρότα τελειώνοντας τη φάση με πλασέ στην κίνηση και πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ, στην έκτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Ένωσης.

Μετά τη λήξη του ματς από τη μικτή ζώνη της OPAP Arena, ο Ραντόνια μιλώντας στο Gazzetta δεν μπορούσε φυσικά να κρύψει τη χαρά του γι’ αυτό, αλλά και για το γεγονός ότι αγωνίστηκε για δεύτερη φορά φέτος μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο νέο σπίτι της ΑΕΚ.

«Ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα να σκοράρω το πρώτο μου γκολ σε αυτό το γήπεδο και μπροστά σε αυτούς τους φανταστικούς οπαδούς. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι εξαιρετική. Δεν το πιστεύεις, μέχρι να το νιώσεις! Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και για τους οπαδούς μας. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε να νικήσουμε το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα», τόνισε ο Ραντόνια.

Όσο για το γεγονός ότι σκόραρε έχοντας προωθηθεί στη συγκεκριμένη φάση, πρόσθεσε: «Έχω ξαναπαίξει κάποια παιχνίδια στο παρελθόν στην αριστερή πλευρά. Ο κόουτς τακτικά μας λέει να ανεβαίνουμε την πλευρά και αυτό έκανα».


Ο 21χρονος Βόσνιος μπακ αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες που δίνει ο Αλμέιδα στους νεαρούς παίκτες του ρόστερ. «Αισθάνομαι υπερήφανος για τον εαυτό μου, αλλά την ίδια στιγμή εμπιστεύομαι τον προπονητή μας. Μας έδωσε την ευκαιρία και εμείς από την πλευρά μας ως νεαροί παίκτες πρέπει να αποδείξουμε πράγματα. Είναι καλό να μπορούμε να δείχνουμε αυτό στο προπονητή και τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά», σχολίασε ο Ραντόνια, ενώ συμπλήρωσε για τις εμπειρίες που αποκτά αγωνιζόμενος με τη φανέλα της πρώτης ομάδας:

«Εγώ και κάποια άλλα παιδιά προωθούμαστε και στην πρώτη ομάδα. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς αποκτάς όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Παιχνίδι με παιχνίδι αισθάνεσαι όλο και καλύτερα. Σε αυτό το γήπεδο σε κάθε ματς που παίζεις με την πρώτη ομάδα χρειάζεται να αποδείξεις κάτι».

Ο Ραντόνια είναι πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν μπορεί να διεκδικήσει και τις δύο εγχώριες διοργανώσεις και να τις κατακτήσει. «Στόχος είναι το πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το ίδιο και στο Κύπελλο», υποστήριξε, ενώ κλείνοντας τόνισε πως ο τραυματισμός που τον οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο μέρος δεν είναι κάτι το ανησυχητικό: «Είναι ένα σφίξιμο στη γάμπα, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Πηγή: gazzetta.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X