Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποζημίωσε την Μπεσίκτας και έκλεισε δανεικό τον Βέγκορστ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποζημίωσε την Μπεσίκτας και έκλεισε δανεικό τον Βέγκορστ
Photo Credits: INTIME

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται ο Βουτ Βέγκορστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμφωνία μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπεσίκτας για τη μετακίνηση του Βουτ Βέγκοχρστ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να αποζημιώνουν την τούρκικη ομάδα και στη συνέχεια να αποκτούν τον παίκτη δανεικό από την Μπέρνλι.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είχε αποκαλύψει την Τετάρτη (11/01) πως το μοναδικό «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις αποτελούσε η εύρεση αντικαταστάτη στη θέση του Ολλανδού από την Μπεσίκτας.

Σήμερα αναφέρεται πως η Γιουνάιτεντ αναμένεται να πληρώσει ένα ποσό της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποζημιώσει το τουρκικό κλαμπ και να διακοπεί ο δανεισμός του παίκτη, με τον ίδιο να μετακομίζει στο Μάντσεστερ ως δανεικός από την Μπέρνλι στην οποία ανήκει.

Επιπλέον υπογραμμίζεται πως ο 30χρονος σέντερ φορ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στην Αγγλία, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X