ΛεΜπρόν: «Οι Ντουράντ, Ντόντσιτς, Εμπίντ, Γιάννης μπορούν να με περάσουν στη λίστα των σκόρερ»

Αντετοκούνμπο: Υπόκλιση από τον Λεμπρόν στον Γιάννη- «Το άξιζες το γ....ο!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς χρειάζεται ακόμα 423 πόντους για να ξεπεράσει τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA. Θα συμβεί. Είναι αναπόφευκτο.

Μόνο που ο ΛεΜπρόν έχει ήδη έτοιμη τη λίστα του. Με τους αθλητές που ενδέχεται να τον ξεπεράσουν. Και ανάμεσά τους συγκαταλέγει και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Μιλώντας στο ESPN, σε μία περιβόητη συνέντευξη, η οποία έγινε, αλλά μόνο μερικά κομμάτια της έχουν βγει στη δημοσιότητα, ο Τζέιμς ρωτήθηκε για τους παίκτες που μπορεί να τον ξεπεράσουν, όταν πλέον πάρει την 1η θέση.

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι το πρώτο όνομα που μου έρχεται. Δεν τον αποκαλούν “Slim Reaper” και “Easy Money” δίχως λόγο. Ο Καϊρί (Ίρβινγκ), ο Λούκα (Ντόντσιτς), ο Εμπίντ, ο Γιάννης. Αυτοί οι τύποι βάζουν αριθμούς στη λίστα τους», είπε ο Τζέιμς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πόσους πόντους έχουν σημειώσει οι υποψήφιοι του ΛεΜπρόν (έχει 37.965 πόντοι) και στην παρένθεση την ηλικία τους.

Οι υποψήφιοι του ΛεΜπρόν

Κέβιν Ντουράντ (35 ετών) 26.684 πόντους
Γιάννης Αντετοκούνμπο (28 ετών) 15.399 πόντους
Καϊρί Ίρβινγκ (30 ετών) 14.870 πόντους
Τζοέλ Εμπίντ (28 ετών) 9.509
Λούκα Ντόντσιτς (23 ετών) 8.263 πόντους

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X