Πέθανε σε ηλικία 101 ετών ο θρυλικός οπαδός της Σέλτικ που πρόλαβε όλους τους προπονητές της ομάδας

Πέθανε σε ηλικία 101 ετών ο θρυλικός οπαδός της Σέλτικ που πρόλαβε όλους τους προπονητές της ομάδας
Photo Credits: INTIME

Στα 135 χρόνια ιστορίας της Celtic μόλις 26 προπονητές έχουν κάτσει στον πάγκο της, οι 5 από αυτούς υπηρεσιακοί.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα 135 χρόνια ιστορίας της Celtic μόλις 26 προπονητές έχουν κάτσει στον πάγκο της, οι 5 από αυτούς υπηρεσιακοί. O Peter Ciarella τους είδε όλους! Ο γηραιότερος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Celtic πέθανε σε ηλικία 101 ετών.

Ένας οπαδός-θρύλος της Σέλτικ, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ως ο γηραιότερος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας του συλλόγου, πέθανε σε ηλικία 101 ετών.

Ο Peter Ciarella ήταν ισόβιος οπαδός της Σελτικ και παρακολούθησε την ομάδα να παίζει με κάθε προπονητή από τον Willie Maley μέχρι και το σημερινό αφεντικό, τον Ange Postecoglou.

Ο Πίτερ ήταν παντού. Ήταν παρών με τη Σέλτικ σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς, συμπεριλαμβανομένου του θριάμβου στη Λισαβόνα το 1967. Την είδε να χάνει έναν δεύτερο τελικό το 1970 στο Μιλάνο, αλλά την είδε επίσης να βγαίνει δευτεραθλήτρια απέναντι στην Πόρτο στη Σεβίλλη το 2003 από την τηλεόραση, αφού έδωσε ένα εισιτήριο σε ένα μέλος της οικογένειάς του. Έκανε τακτικά ένα ταξίδι πανω από 300 χλμ από το σπίτι του στη Γλασκώβη για να παρακολουθήσει τους ήρωές του.

Ο σούπερ φαν παρακολούθησε δεκάδες ιστορικές ποδοσφαιρικές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης νίκης της Σέλτικ με 7-1 επί της Ρέιντζερς στο Χάμπντεν το 1957.

Ένα αφιέρωμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον κ. Ciarella προκάλεσε δεκάδες μηνύματα και ευχές.

Το μήνυμα έλεγε: «Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια της Σέλτικ έχασε τον Pasquale ‘Peter’ Ciarella σε ηλικία 101 ετών. Ο Πίτερ πέτυχε το απίστευτο κατόρθωμα να παρακολουθήσει αγώνες με κάθε προπονητή στην ιστορία του συλλόγου, από τον Γουίλι Μάλεϊ μέχρι τον Ανζέ Ποστέκογλου. Από το πρώτο του παιχνίδι το 1932 στη Λισαβόνα, ο Πίτερ παρακολούθησε με υπερηφάνεια το τελευταίο του παιχνίδι εκείνη την ημέρα. Η Σέλτικ έχασε τον τελευταίο της σύνδεσμο σε μια απίστευτη ιστορία. RIP Peter, YNWA.»

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X