Premier League: Αστυνομική έρευνα σε περισσότερα από 1.000 σπίτια για πειρατική παρακολούθηση

Premier League: Αστυνομική έρευνα σε περισσότερα από 1.000 σπίτια για πειρατική παρακολούθηση
Photo Credits: INTIME

Περισσότερα από 1.000 σπίτια θα ερευνηθούν σε Αγγλία και Ευρώπη από την Αστυνομία, σχετικά με την παράνομη παρακολούθηση των παιχνιδιών της Premier League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα από 1.000 σπίτια θα ερευνηθούν σε Αγγλία και Ευρώπη από την Αστυνομία, σχετικά με την παράνομη παρακολούθηση των παιχνιδιών της Premier League, με ανοιχτό το ενδεχόμενο διώξεων εις βάρος των φιλάθλων.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ετοιμάζεται στην Αγγλία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της πειρατικής παρακολούθησης των αναμετρήσεων της Premier League. Σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα, με τη Mirror, αναμένεται να ερευνηθούν πάνω από 1000 σπίτια.

Οι Αρχές συνεργάζονται με ερευνητές κατά της πειρατείας από το Federation Copyright Theft (FACT) για να παρακολουθήσουν άτομα που έβλεπαν παράνομα μέσω τροποποιημένων μηχανήματων παιχνίδια στην Αγγλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη .

Τα πάντα δείχνουν πως θα αναλάβουν δράση αυτή την εβδομάδα, προειδοποιώντας τους συγκεριμένους ποδοσφαιρόφιλους πως αν δεν σταματήσουν είναι πιθανόν να υπάρξουν διώξεις εις βάρος τους.

Στο πλευρό των Αρχών βρίσκονται και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, όπως το BT Sports και το Sky Sports.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X