Ολυμπιακός: Έφεση για την ποινή-χάδι στα Γιάννενα

Ολυμπιακός: Έφεση για την ποινή-χάδι στα Γιάννενα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για δύο αγωνιστικές και εκτός από τον αγώνα με την ΑΕΚ, θα φιλοξενήσει και τον Παναθηναϊκό κεκλεισμένων των θυρών, για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη, παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί τους έπαιζαν ξύλο με καδρόνια μέσα στο γήπεδο, όπως φαίνεται στο αποκαλυπτικό βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, τιμωρήθηκαν μόνο με πρόστιμο 59.000 ευρώ, ποινή που αποτελεί σκάνδαλο τεράστιου μεγέθους.

Σύμφωνα με το σκεπτικό, στον Ολυμπιακό δεν επιβλήθηκε ποινή έδρας γιατί τα επεισόδια σημειώθηκαν στον περιβάλλοντα του κυρίως αγωνιστικού χώρου και δεν επήλθε σωματική βλάβη.

Η ομάδα του Πειραιά, θέλει να εξαφανίσει την ποινή – χάδι. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, έχει καταθέσει έφεση η οποία θα εκδικαστεί το μεσημέρι της Τετάρτης 11/1.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ

3.Έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αρ. 275/2022 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X