Δυνατό μπάσιμο της Σαμπντόρια για Γιακουμάκη!

Απίστευτος Γιακουμάκης - Δεύτερο σερί χατ τρικ στο 4-0 της Σέλτικ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μετρά αντίστροφα αναφορικά με το νέο βήμα της καριέρας του, αφού θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει από την Σέλτικ, ακόμα και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα!

Το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι το καθεστώς παραχώρησης του και ο σύλλογος όπου θα γράψει το επόμενο κεφάλαιο της ποδοσφαιριστής του σταδιοδρομίας.

Ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie την σεζόν 2020/21, ζυγίζει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν προκειμένου να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση, ενώ ο νέος ατζέντης του Μπλας Χοσεϊνί έχει πιάσει εδώ και καιρό δουλειά.

Σύμφωνα με το SDNA η Σαμπντόρια, η οποία δίνει μάχη για να διατηρηθεί στη Serie A, βλέπει στο πρόσωπο του Γιακουμάκη τον φορ που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Ο Έλληνας διεθνής άσος αρέσει στον τεχνικό της ομάδας από την Γένοβα, Ντέγιαν Στάνκοβιτς και αναμένονται εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα ο 28χρονος φορ έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση από την Ιαπωνία και συγκεκριμένα από την Ουράβα Ντάιαμοντς, ενώ τον έχει πλησιάσει και ρωσική ομάδα με μεγάλη οικονομική ευμάρεια.

Οι επιλογές του φορ της Σέλτικ δεν περιορίζονται σε Ιταλία, Ρωσία και Ιαπωνία. Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει δεχθεί ασφυκτικό πρέσινγκ από σύλλογο από το MLS, ενώ έχουν γίνει επαφές και με ομάδα της Bundesliga.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι «καυτή» για τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X