Γιακουμάκης: Ετοιμάζεται για μεταγραφή στην Ιαπωνία!

«Τέλος ο Γιακουμάκης από την Σέλτικ»
Photo Credits: INTIME

Βαλίτσες για την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου ετοιμάζει ο Γιώργος Γιακουμάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με Μέσα από την Ιαπωνία, ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι έτοιμος να μετακομίσει από την Σέλτικ στην Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς!

Βαλίτσες για την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου ετοιμάζει ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος εδώ και καιρό αναζητεί τον επόμενο προορισμό του μετά την Σέλτικ.

Ο Έλληνας σέντερ-φορ, ο οποίος πρόσφατα ακούστηκε για την Νόρτζελαντ, σύμφωνα με ιαπωνικά Μέσα είναι μία ανάσα από την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή ο σύλλογος από την Ιαπωνία έχει ήδη υποβάλλει επίσημη πρόταση στην Σέλτικ και η μεταγραφή είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της!

Οι οικονομικές απαιτήσεις των Σκωτσέζων κυμαίνονταν γύρω στα 5-6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο 28χρονος επιθετικός έψαχνε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές άνω των 600.000 ευρώ, ποσά που δεν μπορούσε να πλησιάσουν οι Δανοί, αλλά μάλλον δεν αποτελούν πρόβλημα για την βαθύπλουτη ομάδα της Ιαπωνίας που έχει για χορηγό την αυτοκινητοβιομηχανία της Mitsubishi.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X