ΛεΜπρόν: «Όλοι ξέρουν τι γ@μημένo πρέπει να γίνει, δεν χρειάζεται να μιλήσω» (VIDEO)

ΝΒΑ: Ασύλληπτος ΛεΜπρόν κράτησε όρθιους τους Λέικερς με 50 πόντους (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπομονή του ΛεΜπρόν Τζέιμς δοκιμάζεται. Ο ίδιος περιμένει, σχεδόν καρτερικά. Ίσως όχι για μεγάλο διάστημα ακόμη. Ενδεχομένως η υπομονή του να στερέψει στις 9 Φεβρουαρίου.

Αν οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν επιχειρήσουν να τονώσουν το ρόστερ της ομάδας με μία ανταλλαγή. Σε δηλώσεις του «Βασιλιά», που δημοσίευσε το Athletic, ο 38χρονος σταρ φαίνεται να περιμένει κάτι από τη διοίκηση των Λέικερς.

«Η διοίκηση κάνει ό,τι αισθάνεται ότι είναι καλύτερο για την ομάδα. Εγώ κάνω το καλύτερο που μπορώ για τους δικούς μου στα αποδυτήρια. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ανησυχώ…», είπε ο Τζέιμς.

Αλλά μετά από μία παύση, πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουν τι γ@μημέν@ πρέπει να γίνει. Δεν χρειάζεται να μιλήσω». Μία ευθεία αναφορά στην χρονοτριβή της διοίκησης και του general manager της ομάδας, Ρομπ Πελίνκα.

Με τις απόψεις τους αναφορικά με διάφορες ανταλλαγές να αλλάζουν, είτε την τελευταία στιγμή, είτε να σταματούν μία ανταλλαγή που έμοιαζε κλεισμένη από καιρό.


Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X