ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο: «Μπείτε νωρίς στο γήπεδο, μην έρθετε με μικρά παιδιά χωρίς εισιτήριο!»

ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο: «Μπείτε νωρίς στο γήπεδο, μην έρθετε με μικρά παιδιά χωρίς εισιτήριο!»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το sold out με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την τεράστια στήριξη του κόσμου μετά και το σημερινό sold out για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η «κιτρινόμαυρη ΠΑΕ» θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας ο οποίος θα δώσει βροντερό παρών απέναντι στους «πράσινους», ενώ σημείωσε πως δεν θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο μικρά παιδιά χωρίς εισιτήριο.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας
Η ΠΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για την τεράστια στήριξη όπως εκφράζεται με το sold out, για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να δώσουμε ώθηση στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες μας!
Πρέπει όμως να σημειωθεί πως είναι απαραίτητη η όσο το δυνατό νωρίτερα προσέλευση στην OPAP ARENA, όσων έχουν εισιτήρια ή κάρτες διαρκείας και θα βρεθούν στο παιχνίδι. Οι θύρες ανοίγουν στις 16.30.
Επιπλέον, απευθύνουμε έκκληση καθώς όλες οι θύρες είναι sold out, να μη φέρετε μαζί μικρά παιδιά για τα οποία δεν έχετε εισιτήριο! Δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπουν στο γήπεδο και το μόνο που θα προκληθεί θα είναι ταλαιπωρία για όσους έχουν μαζί τους παιδιά χωρίς εισιτήριο, αλλά και για τους υπόλοιπους κατά την είσοδο τους.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την νίκη! Στηρίζουμε την ΑΕΚ και την προστατεύουμε με την συμπεριφορά μας στην κερκίδα»

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X