Αντετοκούνμπο: «Έχετε δει την σκηνή από τον Μπομπ Σφουγγαράκη - Πάω στον πόλεμο με αυτά τα παιδιά» (VIDEO)

Αντετοκούνμπο: «Έχετε δει την σκηνή από τον Μπομπ Σφουγγαράκη - Πάω στον πόλεμο με αυτά τα παιδιά» (VIDEO)

Με… παράδειγμα τον Μπομπ Σφουγγαράκη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να παρομοιάσει την οπτική του για την κατάσταση στους Μιλγούοκι Μπακς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοναδικός ήταν για ακόμα μια φορά στις δηλώσεις του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης, μίλησε για την εικόνα των Μπακς οι οποίοι είναι στην δεύτερη θέση της Ανατολής, έκανε αναφορά και στον… Μπομπ Σφουγγαράκη.

«Δεν υπάρχει πανικός. Έχετε δει τη σκηνή από τον Μπομπ Σφουγγαράκη; Εκεί που μπαίνει στο μυαλό του, ψάχνει κάτι και μετά τρελαίνεται και αρχίζει να καίει πράγματα;» είπε αρχικά ο ηγέτης των Μπακς και εξήγησε: «Κάποιες φορές νιώθω έτσι. Όταν χάνεις, αυτό συμβαίνει. Όμως είναι εντάξει. Θα χάσουμε κάποια παιχνίδια, θα κερδίσουμε κάποια άλλα».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Είμαστε ακόμη δεύτεροι στην Ανατολή και για μένα αυτό είναι τρομακτικό. Όταν προσαρμοστούν όλοι οι παίκτες, ο καθένας ξέρει τον ρόλο του. Ο Ινγκς νιώθει καλά και δημιουργεί, ο Μίντλετον που είναι σκληρός παίκτης, επιστρέφει, ο Τζρου γύρισε και το διασκεδάσαμε.

Πάω στον πόλεμο κάθε μέρα με αυτά τα παιδιά. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είμαι περήφανος για την ομάδα που έχουμε, αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Και θα γίνουμε καλύτεροι».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X