Στο καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚάρα θέλει να... λιώσει και τον ΠΑΟ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Στο καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚάρα θέλει να... λιώσει και τον ΠΑΟ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Σήμερα το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την νίκη στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό αναζητά η ΑΕΚ για να μειώσει την διαφορά στους 4 βαθμούς και να ξαναμπεί γερά στο κόλπο της πρωτιάς.

Η Ένωση, αντιμετωπίζει σήμερα στην κατάμεστη «Αγία Σοφιά – OPAP Arena» τον Παναθηναϊκό (CosmoteSport1 HD, 19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι», θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την νίκη και μόνο αυτή, καθώς θέλουν να μειώσουν την διαφορά από τους «πράσινους» στο 4 βαθμούς, μετά την ήττα σοκ στα Ιωάννινα από τον τοπικό ΠΑΣ.

Παράλληλα, η ΑΕΚ, έχει την μεγάλη ευκαιρία να σπάσει και το αήττητο της ομάδας του Γιοβάνοβιτς, στην κατάμεστη «OPAP Arena» η οποία έχει γίνει ήδη sold out εδώ και πολλές μέρες και αναμένεται να έχει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Η ομάδα του Αλμέιδα, θέλει να αφήσει πίσω της και την ήττα του πρώτου γύρου στην «Λεωφόρο» μετά τα αίσχη του Καμπάκοφ σε βάρος της ΑΕΚ, με τον Βούλγαρο διαιτητή να καταλογίζει δύο ανύπαρκτα πέναλτι και να φέρνει… «τούμπα» το ματς υπέρ των «πρασίνων».

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, λοιπόν, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια ευχάριστη είδηση αφού ο Ρότα προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή. Παρόλα αυτά, παραμένει άγνωστο αν θα ξεκινήσει βασικός διότι τις περασμένες ημέρες ταλαιπωρούνταν από ίωση. Γνωστές και δεδομένες οι απουσίες των Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μοχαμάντι, ενώ επέστρεψαν και οι Σιμάνσκι, Μάνταλος.

Το πιθανότερο σχήμα για να ξεκινήσει απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ο Αθανασιάδης ή ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Ρότα δεξιά στην άμυνα, ο Χατζισαφί αριστερά, Βίντα-Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας, Σιμάνσκι-Γιόνσον στον άξονα, αριστερά ο Πινέδα, δεξιά ο Άμραμπατ και ο Αραούχο πίσω από τον Γκαρσία.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων»: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες.

Το πλάνο του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη δική του προετοιμασία χωρίς κάποιο απρόοπτο, αφού εκτός αποστολής είναι οι γνωστοί τραυματίες Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου, Γκάνεα, ενώ ο Καμπετσής δεν συμπεριλήφθηκε μιας και είχε ίωση τις περασμένες ημέρες.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρινιόλι, με τους Χουάνκαρ και Κώτσιρα στα άκρα της άμυνας και τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να ξεκινήσουν οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρ, με τους Βέρμπιτς και Παλάσιος στα άκρα και τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του «τριφυλλιού»: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ-ΠΑΟ

  • Διαιτητής: Νόμπρε (Πορτογαλία)
  • Βοηθοί: Ριμπέιρο, Κόστα (Πορτογαλία)
  • Τέταρτος: Σιδηρόπουλος
  • VAR: Μέλο (Πορτογαλία), Πάτρας

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X