Συγκλονίζει ο Μαντσίνι για τον χαμό του Βιάλι:«Μετά τον Μιχαΐλοβιτς, έχασα έναν ακόμα αδερφό»

Συγκλονίζει ο Μαντσίνι για τον χαμό του Βιάλι:«Μετά τον Μιχαΐλοβιτς, έχασα έναν ακόμα αδερφό»
Photo Credits: INTIME

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του 58χρονου συμπατριώτη και φίλου του, τον οποίο είχε σαν αδερφό.

«Συναντηθήκαμε τελευταία φορά στις 29 Δεκεμβρίου. Ήταν ανίσχυρος, ειδικά η φωνή του, αλλά είχε επίγνωση. Μιλήσαμε λίγο για τα πάντα, με ρώτησε ακόμη και για τη συνάντηση τον Δεκέμβριο με τους νέους. Ήθελε να μάθει τις εξελίξεις του πρότζεκτ» ανέφερε στην «Gazzetta Dello Sport» και πρόσθεσε:

«Ήλπιζα από καιρό ότι θα μπορούσε να γίνει πρόεδρος της Σαμπντόρια, θα είχε γράψει μια εξαιρετική ιστορία, όπως έκανε όταν ήταν ποδοσφαιριστής. Ήταν προνόμιο να είμαι φίλος και συμπαίκτης του στο ποδόσφαιρο και στη ζωή.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο Gravina που τον ήθελε στην εθνική ομάδα. Με έκανε χαρούμενο. Είχε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Euro. Οι παίκτες τον αγαπούσαν.

Μετά τον Σίνισα, αποχαιρετώ έναν άλλο αδερφό. Με τη δύναμή του, θα πάω μπροστά να του αφιερώσω κάτι σχετικό, που ονειρευόμασταν μια ζωή».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X