Survivor All Star: Πασίγνωστη τραγουδίστρια ποζάρει ολόγυμνη λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο (ΦΩΤΟ)

Survivor All Star: Πασίγνωστη τραγουδίστρια ποζάρει ολόγυμνη λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η Κύπρια τραγουδίστρια και εκπροσώπησε πριν χρόνια την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision!

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια χωρίς ωστόσο η Ελευθερία Ελευθερίου να μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα στο κομμάτι της μουσικής βιομηχανίας!

Αντίθετα η βραχύσωμη τραγουδίστρια κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας όταν πριν δύο χρόνια συμμετείχε στο Survivor Ελλάδας.

Φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γίνει το πολυαναμενόμενο και πολύ διαφημιζόμενο Survivor All Star. Ένα ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο θα συμμετέχουν παλιοί παίκτες!

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανήκει στους παίκτες που έχουν δεχθεί πρόταση και έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει σε αυτό και αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς θα είναι από τις πρώτες παίκτριες που θα φτάσουν στο νησί, μετά την πρεμιέρα της Κυριακής!

Δείτε περισσότερα στο dessou.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X