Ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια! Κι αυτό από μόνο του, είναι μαγικό!

Ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια!  Κι αυτό από μόνο του, είναι μαγικό!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για την Κυριακή που ξημερώνει...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξημερώνει η μέρα ενός αγώνα που τον περιμέναμε πώς και πώς, πριν από το Μουντιάλ. Όταν ο ΠΑΟ ήταν στο +8 και… ανυπομονούσαμε να έρθει στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να πέσει η διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Μια ήττα της ΑΕΚ στα Γιάννενα και δύο ισοπαλίες του ΠΑΟ με Ιωνικό και ΟΦΗ, έφεραν στη βραδιά που τόσο περιμέναμε, την προοπτική του -4 για την «Ένωση». Τα άλλα δύο ενδεχόμενα, προφανώς και υπάρχουν αφού μιλάμε για μπάλα και για ντέρμπι, αλλά δεν θα τα αναφέρουμε καν.

Γράφτηκαν αναλύσεις επί αναλύσεων και από τους καλούς συναδέλφους εδώ στο «enwsi.gr». Οδεύοντας προς το συγκεκριμένο ντέρμπι, ομολογώ ότι προσωπικά θέλησα να τις αποφύγω. Γιατί κατ’ εμέ, πέρα από πρόσωπα και διατάξεις, ο μόνος τρόπος που βλέπω για να μην νικήσει η ΑΕΚ, είναι να ξεπεράσει σε αστοχία και σε κακά τελειώματα και το Φάληρο και τα Γιάννενα μαζί.

Με το «ηφαίστειο» της Νέας Φιλαδέλφειας να δίνει… φτερά στα πόδια των παικτών του Αλμέιδα, αν μη τι άλλο, τον έλεγχο θα τον έχει η ΑΕΚ, που θα παίξει την μπάλα που ξέρει, θέτοντας τους δικούς της όρους.

Καλύτερο… σημάδι και η νίκη θα έρθει!

Οι ευκαιρίες θα έρθουν, αλλά οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να… σημαδέψουν καλύτερα απ’ ότι συνήθως. Αυτό είναι το πιο βασικό απ’ όλα. Καλύτερο σημάδι και η νίκη θα έρθει. Και το δεύτερο είναι να μην… πνιγεί η ΑΕΚ από το άγχος του «πρέπει». Γιατί και αυτό σε έλλειψη καθαρού μυαλού οδηγεί στα τελειώματα των φάσεων. Δεν πιστεύω ωστόσο ότι θα συμβεί.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι μια μέρα ενός ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κι αυτό από μόνο του είναι μαγικό! Όπως θα είναι όλα μα όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ, από εδώ και πέρα. ΕΝΤΟΣ κυριολεκτικά! Κι όποιος δείξει μεγαλύτερα κότσια από την ΑΕΚ, κάποια στιγμή θα την κερδίσει. Δεν έχει έρθει όμως αυτή η στιγμή… Κι εκτιμώ ότι θα αργήσει…Πάμε γερά!

Καλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X