Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά τη Δευτέρα η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά τη Δευτέρα η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ξεκινά τη Δευτέρα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη 34χρονη, Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα, δηλαδή από την Πάτρα η οποία κατηγορείται για τον θάνατο των τριών κοριτσιών της, καθώς τη Δευτέρα (09/01) η 34χρονη θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε προηγηθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας στις 11 Απριλίου του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, δύο μέρες μετά, στις 11 Ιανουαρίου του 2023 η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να περάσει από την «πόρτα» της ανακρίτριας, για να απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας κατά συρροή και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς κατηγορείται και για τον θάνατο και των δύο μικρότερων παιδιών της, προκαλώντας τους ασφυκτικό θάνατο.

Από την πλευρά της, η κατηγορούμενη αρνείται τις κατηγορίες, δηλαδή ότι σκότωσε τη μεγαλύτερη κόρη της χορηγώντας της μεγάλη ποσότητα κεταμίνης και τα δύο μικρότερα παιδιά της με ασφυξία.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X