Βαριά ήττα (4-1) και αποκλεισμός από την Μπλάκπουλ για την Νότιγχαμ

Βαριά ήττα (4-1) και αποκλεισμός από την Μπλάκπουλ για την Νότιγχαμ

Έριξε «τεσσάρα» στην απογοητευτική Νότιγχαμ η Μπλάκπουλ και την πέταξε εκτός κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νότιγχαμ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα κι έπεσε θύμα έκπληξης στη φάση των 64 του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού ηττήθηκε 4-1 από την Μπλάκπουλ και αποκλείστηκε απ’ τη συνέχεια.

Η Νότιγχαμ αποχαιρέτισε πρόωρα το Κύπελλο Αγγλίας, ύστερα από την επίσκεψή της στο “Μπλούμφιλντ Ρόουντ”. Το 4-1 της Μπλάκπουλ την άφησε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης και επικεντρώνεται πλέον στη μάχη για την παραμονή στην Premier League αλλά και στο League Cup, όπου αντιμετωπίζει τη Γουλβς την προσεχή Τετάρτη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μάρβιν Εκπιτέτα στο 17ο λεπτό και κοίταξαν στα μάτια τη Φόρεστ, παρότι βρίσκονται μία κατηγορία χαμηλότερα και μάλιστα κινδυνεύουν κι εκείνοι με υποβιβασμό. Ένα δοκάρι των φιλοξενουμένων ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν στο 1ο μέρος.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα έκανε ντεμπούτο ως βασικός όμως δεν βοήθησε ιδιαίτερα στη δημιουργία ενός συνόλου με πάρα πολλές ρεζέρβες. Η Μπλάκπουλ δεν χαρίστηκε και στο 2ο μέρος πέτυχε τρία γκολ με τους Ίαν Πόβεντα Οκάμπο, Κρίστοφερ Χάμιλτον και Τζέρι Γέιτς, με συνέπεια να φτάσει σε πρόκριση – θρίαμβο. Το μόνο που κατάφερε η Νότιγχαμ ήταν να μειώσει με τον Ράιαν Γέιτς στις καθυστερήσεις.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X