Νέα ήττα για την Τόφας πριν το δεύτερο ματς με την ΑΕΚ!

Νέα ήττα για την Τόφας πριν το δεύτερο ματς με την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Νέα ήττα για την Τόφας στο τουρκικό πρωτάθλημα πριν το 2ο παιχνίδι της σειράς με την ΑΕΚ.

Νέα ήττα για την Τόφας στο τουρκικό πρωτάθλημα πριν το 2ο παιχνίδι της σειράς με την ΑΕΚ για το Basketball Champions League.

Λίγες μέρες μετά την ήττα από την AEK και πριν το κρίσιμο δεύτερο ματς της σειράς με τον «δικέφαλο» στην Τουρκία (10/1, 19:00), η  Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη ηττήθηκε στο ντέρμπι της Προύσας με σκορ 83-82 από την Μπούρσασπορ, με αποτέλεσμα να πέσει στο 6-8 στη βαθμολογία του τουρκικού πρωταθλήματος!

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τα όλα του, με την Τόφας να χάνει το τελευταίο σουτ και την ευκαιρία να το πάρει. Συγκεκριμένα, κρίθηκε στα α τελευταία δευτερόλεπτα, όταν ο Ντέρεκ Νίνταμ με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Μιλάκνις να μην μπορεί να δώσει τη νίκη στην Τόφας, αφού αστόχησε στο τελευταίο σουτ.

Για τους νικητές, που ανέβηκαν στο 10-4 και συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία, 20 πόντους με 5 ασίστ είχε ο Ονουράλπ Μπιτίμ και 13 πόντους ο Ντέρεκ Νίνταμ, που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ. Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Ζακ Όγκαστ, με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Για την Τόφας, που μετρά τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ξεχώρισε ο Ρομπ Γκρέι με 21 πόντους και 8 ασίστ, ενώ σε καλή μέρα ήταν και ο Τάιλερ Ένις με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 43-42, 49-63, 82-83

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X