Αρης: Εκτός προπονήσεων ο Πάλμα, λόγω ίωσης

Αρης: Εκτός προπονήσεων ο Πάλμα, λόγω ίωσης
Photo Credits: INTIME

Χωρίς Λουίς Πάλμα η προπόνηση του Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης ξεκίνησε προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Λουίς Πάλμα να μένει εκτός λόγω ίωσης.

Οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου προπονήθηκαν στο Δασυγένειο και το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων. Ο Νικολάς Ενκουλού ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ ο Λουίς Πάλμα δεν ακολούθησε το πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Αρης

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (08/01, 19:00), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων).

Σε ό,τι αφορά τον Λουίς Πάλμα, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Νικολάς Ενκουλού, από την πλευρά του, ξεκίνησε το τρέξιμο».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X