Γκαλτιέ: «Ο Μέσι χρειάζεται χρόνο για να ξεκουραστεί»

Επιστρέφει στο Παρίσι και αρχίζει προπονήσεις ο Μέσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα του Κυπέλλου Γαλλίας της Παρί Σεν Ζερμέν με την Σατορού (6/1), καθώς χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να επανέλθει, μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως δήλωσε o Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Μέσι, ο οποίος σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο στις 18 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Lusail» στο Κατάρ, προπονήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες, αλλά ο Γκαλτιέ είπε ότι χρειαζόταν λίγο περισσότερο χρόνο για να είναι έτοιμος να παίξει.

«Είχε ένα φανταστικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Είχε δεσμεύσεις, επιστρέφοντας στη χώρα του για τους εορτασμούς και θέλαμε να ξεκουραστεί πίσω στο σπίτι με την οικογένειά του», είπε ο Γκαλτιέ.

«Δεν θα παίξει αύριο (σ.σ. σήμερα). Έχοντας συζητήσει μαζί του, θέλουμε να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι (κόντρα στην Ανζέ στο πρωτάθλημα)»,

Η πρωτοπόρος της Ligue 1, PSG, η οποία υπέστη την πρώτη της ήττα αυτή τη σεζόν όταν έχασε με 3-1 από τη Λανς την περασμένη Κυριακή, θα παρουσιαστεί χωρίς την επιθετική της τριάδα.

Ο Κιλιάν Μπαπέ πήρε άδεια και ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με τον φίλο και συμπαίκτη του, Ατσραφ Χακίμι, ενώ ο Νεϊμάρ έλειψε από την προπόνηση χθες.

«Ξέραμε ότι θα υπάρξουν απουσίες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όσο για την απουσία του Νεϊμάρ στην προπόνηση, είχε προγραμματιστεί αφού αξιολογηθούν όλοι οι παίκτες κατά την επιστροφή τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Γκαλτιέ.

«Αποφασίσαμε με το ιατρικό επιτελείο ότι ο Νεϊμάρ, με όλα όσα έχει βιώσει με το πρόβλημα του αστραγάλου του (στο Κατάρ), χρειαζόταν χρόνο. Δεν θα παίξει αύριο (σ.σ. σήμερα)»

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι επίσης χωρίς τον μέσο, Μάρκο Βεράτι, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X