Παρουσία Γιάννη Βούρου η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Σ. Πέρα στην Κωνσταντινούπολη (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Γιάννη Βούρου η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Σ. Πέρα στην Κωνσταντινούπολη (ΦΩΤΟ)

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Α.Σ. Πέραν στα γραφεία του συλλόγου στην Κωνσταντινούπολη, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Α.Σ. Πέρα (Μπέγιογλουσπορ), στα γραφεία του συλλόγου στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε σήμερα (5/1), ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, έπειτα από σχετική πρόσκληση του προέδρου του Δ.Σ. Ανδρέα Ρομπόπουλου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Θεοφ. Επίσκοπος Τραλλέων κ. Βενιαμίν. Στη λιτή αλλά συνάμα και όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν πέραν του Προέδρου κ. Ρομπόπουλου, ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Μουχλίδης, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού συλλόγου της Πόλης.

Τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο, συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Άλσους Σ. Κοσκολέτος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Εθελοντισμού Σ. Αλεφραγκή, η Σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χ. Δαρσακλή και στελέχη του Δήμου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Παρουσία Γιάννη Βούρου η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Σ. Πέρα στην Κωνσταντινούπολη (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X