Πάνε... σπρωχτό τον ΠΑΟΚ και τον κρατούν ζωντανό - Έξι βαθμοί με δύο γκολ από επιθετικά φάουλ που «χάθηκαν» στο VAR (VIDEO)

Πάνε... σπρωχτό τον ΠΑΟΚ και τον κρατούν ζωντανό - Έξι βαθμοί με δύο γκολ από επιθετικά φάουλ που «χάθηκαν» στο VAR (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν με τον ΠΑΟΚ τον οποίο πάνε σπρωχτό και τον κρατούν ζωντανό με δύο γκολ από επιθετικά φάουλ που χάθηκαν στo VAR!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι εμφανές πως πάνε… σπρωχτό τον ΠΑΟΚ και τον κρατούν ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος αφού η ομάδα του Λουτσέσκου έχει 6 βαθμούς με δύο γκολ από επιθετικά φάουλ που χάθηκαν στο VAR.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανάψει λαμπάδες στο VAR μετά τους έξι βαθμούς που έχει πάρει με Παναιτωλικό και Άρη. Νίκησε με 2-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό ανοίγοντας το σκορ με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Αουγκούστο.


Και ήρθε και το χθεσινό γκολ στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τους «κίτρινους» με τον Κουλιεράκη να έχει καβαλήσει εμφανέστατα τον Πίρσμαν πριν ο Ίνγκασον σκοράρει και δώσει εν τέλει να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X