ΑΕΚ: Δείτε τον Μικαέλ Κιζάνς εν δράσει (VIDEO)

ΑΕΚ: Δείτε τον Μικαέλ Κιζάνς εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Μικαέλ Κιζάνς που Ιταλοί αναφέρουν ότι οι ατζέντηδες του προσπαθούν να τον φέρουν στην ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα νέο όνομα ήρθαν να προσθέσουν οι Ιταλοί στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και δη τον 23χρονο μέσο της Βενέτσια, Μικαέλ Κιζάνς.

Ο Κιζάνς που σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι μάνατζερ θα επιδιώξου τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ είχε υπογράφει προ ολίγων ετών στην η Μπάγερν που είχε δαπανήσει το καλοκαίρι του 2019 το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Γκλάντμπαχ.

Ποιος είναι ο Μικαέλ Κιζάνς

Ο Κιζάνς έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Νανσί και το 2017 βρέθηκε στη Γερμανία και την Γκλάντμπαχ με την οποία έκανε ντεμπούτο στις 19/9/2017 στο 2-0 επί της Στουτγκάρδης.

Τη σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στην Γκλάνμπαχ και τον Αύγουστο του 2019 ήρθε η πρόταση της Μπάγερν. Τον Οκτώβριο του 2020 έφθασε μία ανάσα από τη Λιντς, αλλά χάλασε η μεταγραφή λόγω εξετάσεων. Κια λίγες μέρες αργότερα πήγε δανεικός στη Μαρσέιγ με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Στους Μαρσεγέζους έπαιξε 23 ματς και σκόραρε δύο φορές.

GFX Mickael Cuisance Borussia Monchengladbach

Τον Γενάρη του 2022 μετακόμισε στη Βενέτσια, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και έχει φορέσει τη φανέλα της σε 26 ματς έχοντας σκοράρει 2 φορές. Φέτος στη Serie B μετρά 761 λεπτά, 13 συμμετοχές συγκεκριμένα με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Είναι αριστεροπόδαρος. Μπορεί να αγωνιστεί ως «εξάρι», «οκτάρι» και «δεκάρι», ενώ έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες στη Γαλλία με την οποία στο Euro U19 έφθασε ως τα ημιτελικά χάνοντας από την αντίστοιχη της Ιταλίας με 2-0. Παρόλα αυτά ψηφίστηκε στην «Ομάδα του Τουρνουά».

Δείτε τα βίντεο:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X