Δικηγόρος Φιλιππίδη: «Κατέρρευσαν οι καταγγελίες - Αυτός τον θέλει φυλακή - Γενετήσια πράξη 3 δευτερόλεπτα» (VIDEO)

Δικηγόρος Φιλιππίδη: «Κατέρρευσαν οι καταγγελίες - Αυτός τον θέλει φυλακή - Γενετήσια πράξη 3 δευτερόλεπτα» (VIDEO)

Αυτά δήλωσε η δικηγόρος του Φιλιππίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώπιον δικαστών και ενόρκων θα βρεθεί τη Δευτέρα (9/1) ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, με τη δικηγόρο του Κική Μπακιρτζίδου ερωτηθείσα γιατί αυτές οι τρεις γυναίκες αποφάσισαν να τον καταγγείλουν υποστηρίζει ότι «υπάρχει κίνητρο και αιτία και αφορμή» για τις καταγγελίες σε βάρος του.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κυρία Μπακιρτζίδου ερωτηθείσα αν υπήρχε κάποιο πρόσωπο που τις έβαλε να τον καταγγείλουν, απάντησε «φυσικά, αλλά δεν θα σας απαντήσω γιατί είναι η απολογία του και οι αγορεύσεις μας. Θα το αποκαλύψει το πρόσωπο στην απολογία του».

Στην ερώτηση «για ποιο λόγο ένα πρόσωπο “χειραγώγησε” τρεις γυναίκες ή τις οδήγησε να καταθέσουν» απάντησε: «μία γυναίκα λέει τρία διαφορετικά πράγματα, η τρίτη εκδοχή παίρνει μανδύα κακουργηματικό, θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβετε ότι υπάρχει κατεύθυνση και σχεδιασμός; Το πρόσωπο είναι στον χώρο και του θεάτρου. Ο χώρος του θεάτρου είναι χώρος συμφερόντων, συνοστίζονται πάρα πολλοί ηθοποιοί και για μία ατάκα έχουν γίνει μάχες, άρα λοιπόν για να “χτυπηθεί” ένα μέγεθος θεατρικό όπως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης μην μου πείτε ότι είναι κάτι εντελώς αθώο».

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X