Άστον Βίλα: Ο Μπέιλι έχασε την ευκαιρία της... χρονιάς και αποχώρησε από το γήπεδο με λυγμούς (VIDEO)

Άστον Βίλα: Ο Μπέιλι έχασε την ευκαιρία της... χρονιάς και αποχώρησε από το γήπεδο με λυγμούς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αποχώρησε με λυγμούς από το γήπεδο ο Λέον Μπέιλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ο Λέον Μπέιλι έχασε «χρυσή» ευκαιρία για να χαρίσει τη νίκη στην Άστον Βίλα κόντρα στη Γουλβς σχεδόν σε… νεκρό χρόνο και έφυγε από το χορτάρι κλαίγοντας με λυγμούς, με τους συμπαίκτες και το κοινό να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν.
Εφιαλτικό ήταν το χθεσινό παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Γούλβς για τον Μπέιλι, καθώς ο Τζαμαϊκανός επιθετικός της Βίλα, έχασε την ευκαιρία της χρονιάς.

Ο Μπέιλι,έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση, προσπέρασε τον Ζοσέ Σα και το μόνο που είχε να κάνει ήταν να σημαδέψει εστία, αλλά το πλασέ του ήταν εξαιρετικά αδύναμο και χωρίς καλή ισορροπία, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει απογοητευτικά άουτ.

Αμέσως, ο παίκτης των «Villans» έπεσε στο έδαφος δίχως να μπορεί να πιστέψει τι έχασε και σηκώθηκε μόνο μετά το τελευταίο σφύριγμα, κλαίγοντας με λυγμούς. Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν, το κοινό επίσης καθώς εκείνος έφευγε για τα αποδυτήρια από τη γραμμή του πλαγίου.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X