Υπογράφει στην Μπάγερν Μονάχου ο Μπλίντ

Υπογράφει στην Μπάγερν Μονάχου ο Μπλίντ
Photo Credits: INTIME

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να γίνει ο Ντάλεϊ Μπλίντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με προορισμό το Μόναχο αναχώρησε νωρίς το πρωί ο Ντάλεϊ Μπλίντ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του με την Μπάγερν Μονάχου

Ο έμπειρος αμυντικός χαφ έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ και δύο εβδομάδες μετά το τέλος του Μουντιάλ, είναι έτοιμος να κάνει μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές Ολλανδού ποδοσφαιριστή σε χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της«Telegraaf», ο 32χρονος μέσος θα υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν για άλλον έναν χρόνο.

Βέβαια για να ανακοινωθεί η μεταγραφή απομένει να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ο Μπλιντ, ο οποίος θα χρειαστεί να ανεβάσει στροφές ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος στη Γερμανία στις 20 Ιανουαρίου.

Ο Ολλανδός άσος θα καλύψει τον Ερναντέζ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τη Γαλλία και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X