Το... τερμάτισε ο Ίνγκασον: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, δεν με ενδιαφέρει ακόμα και αν η Γιουνάιτεντ μου κάνει πρόταση»

Το... τερμάτισε ο Ίνγκασον: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, δεν με ενδιαφέρει ακόμα και αν η Γιουνάιτεντ μου κάνει πρόταση»
Photo Credits: INTIME

Το τερμάτισε ο Ίνγκασον σχολιάζοντας τα σενάρια για το μέλλον του μιλώντας για ΠΑΟΚ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ίνγκι Ίνγκασον σχολιάζοντας τα σενάρια για το μέλλον του μετά τη νίκη επί του Άρη, δήλωσε ότι είναι συγκεντρωμένος και έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και δεν τον ενδιαφέρει ακόμα και αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του κάνει πρόταση.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη εκθείασε την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, ενώ αναφορικά με τα σενάρια για το μέλλον του τόνισε ότι δεν ασχολείται ακόμα και αν του κάνει πρόταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίνγκασον στη NOVA:

Για το ματς: “Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε πλήρως. Στο πρώτο μέρος έπρεπε να ήταν 2,3 μπορεί και τέσσερα μηδέν. Κλέψαμε μπάλες και τα πήγαμε εξαιρετικά. Πρέπει να σκοτώνουμε τα παιχνίδια και να μη δεχόμαστε την πίεση που δεχθήκαμε στο πρώτο μέρος”.

Για τα στοιχεία που είχε ο ΠΑΟΚ και κέρδισε το ντέρμπι: “Ήταν η εμφάνιση του πρώτου μέρους. Η επιθετικότητα, η ένταση, η ενέρφεια που δείξαμε. Όλος ο κόσμος είδε ότι υπήρχε μόνο μια ομάδα στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος πέσαμε χαμηλά πολύ νωρίς. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Ξέραμε ότι ο Άρης έχει καλή επιθετική γραμμή και ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. Είναι και λίγο θέμα εμπειρίας. Είμαστε νεανική ομάδα και σιγά σιγά θα αποκτήσουμε αυτά τα στοιχεία”.

Για το που αφιερώνει το γκολ: “Αφιερώνω αυτή τη νίκη μαζί με το γκολ στους φίλους της ομάδας. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την πόλη.

Θα το πανηγυρίσουμε απόψε αλλά έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στη Λαμία, που ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα από τη νίκη κόντρα στον συμπολίτη. Μετά το Μουντιάλ έχουμε δει στο πρωτάθλημα διάφορα αποτελέσματα. Θέλουμε να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση μέχρι και τα playoffs”.

Για τις φήμες για το μέλλον του και τη “σύνδεση” με ομάδες της Ρωσίας: “Όχι. Δεν έχω τίποτα να πω. Υπάρχουν πάντα τέτοιες φήμες. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και έχω 2.5 χρόνια συμβόλαιο. Δεν με αγγίζει καθόλου ακόμα και αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μου κάνει πρόταση. Η συγκέντρωσή μου ήταν στο παιχνίδι”.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X