Copa del Rey: Πρόκριση στους «16» για Ατλέτικο και Σεβίλλη

Copa del Rey: Πρόκριση στους «16» για Ατλέτικο και Σεβίλλη
Photo Credits: INTIME

Πρόκριση για Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη στην φάση των «16»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκριση στην φάση των «16» του Copa del Rey πήραν Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη, όπου κέρδισαν τις Οβιέδο και Λινάρες αντίστοιχα.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν χαρίστηκε στην Οβιέδο και δικαιώθηκε, αφού η Ατλέτικο επικράτησε μόλις με 2-0 στην Αστούρια για τη φάση των 32 του Copa del Rey.

Ο Αργεντινός τεχνικός παρέταξε τους βασικούς του, αν και οι δύο ομάδες απέχουν μία κατηγορία. Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν ξεκουράστηκε κι έβγαλε ασίστ σε τρίτο διαδοχικό γκολ της ομάδας του, αυτήν τη φορά με σκόρερ τον Μάρκος Γιορέντε.

Οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να «κλειδώσουν» τη νίκη και οι γηπεδούχοι απείλησαν με την ισοφάριση, μέχρι το 83ο λεπτό, όταν ο 19χρονος Ισπανός μέσος Πάμπλο Μπάριος που πέρασε ως αλλαγή έγραψε το τελικό 2-0.

Στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, η Σεβίλλη δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με αντίπαλο την τοπική Λινάρες και επιβλήθηκε με 5-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ εν Νεσιρί, που σημείωσε χατ τρικ. Λουσιάνο Σκουαντρόνε (αυτογκόλ) και Έρικ Λαμέλα πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ των θριαμβευτών, που έμειναν χωρίς προπονητή, αφού ο Χόρχε Σαμπαόλι αποβλήθηκε από τον διαιτητή Ματέου Λαόθ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X