Λίβερπουλ: Εκτός και ο Φαν Ντάικ για τις επόμενες εβδομάδες

Λίβερπουλ: Εκτός και ο Φαν Ντάικ για τις επόμενες εβδομάδες
Photo Credits: INTIME

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στην Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στην Λίβερπουλ, καθώς μετά την ήττα από την Μπρέντφορντ, έχασε και τον Φαν Ντάικ με τραυματισμό, ο οποίος θα τον κρατήσει για μεγάλο διάστημα εκτός.

Ο Ολλανδός στόπερ αποχώρησε στο β΄μέρος του αγώνα με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και παρά τις καθησυχαστικές πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου για την έκταση του προβλήματος, φαίνεται πως τα πράγματα αποδείχθηκαν πιο σοβαρά.

Οι εξετάσεις πάντως που θα υποβληθεί μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεδιαλύνουν μια καλή το τοπίο, καθώς το διάστημα που θα παραμείνει εκτός δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό,  με άπαντες στη Λίβερπουλ να ευελπιστούν για το καλύτερο δυνατό.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X