«Τσεκάρει» Φερνάντο Σάντος η Πολωνία

Διαψεύδει η ΕΠΟ για Σάντος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πολωνία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Τσεσλάβ Μίχνιεβιτς για τον πάγκο της Εθνικής και ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι ο Φερνάντο Σάντος.

Στην Πολωνία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο επόμενος εκλέκτορας της Εθνικής θα κατάγεται από τη χώρα ή θα είναι ξένος. Έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ερβέ Ρενάρ και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ωστόσο χθες παρουσιάστηκε στο προσκήνιο ακόμη ένα. Ο λόγος για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάρτσιν Λέπα στη διαδικτυακή εκπομπή «Prawda Futbolu», ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ απασχολεί την ομοσπονδία της Πολωνίας. «Ένα πολύ ενδιαφέρον όνομα για την Πολωνία, που για μένα μοιάζει λίγο με τον Λέο Μπενάκερ, είναι αυτό του Φερνάντο Σάντος, πρώην προπονητή της εθνικής Πορτογαλίας και Ελλάδας. Ένας άνθρωπος που κάποτε ανέλαβε μια πρόκληση με μια άλλη ομάδα με λίγο λιγότερες δυνατότητες. Είναι πολύ έμπειρος σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Μία από τις προκλήσεις για τον νέο προπονητή θα είναι η δημιουργία σχέσης με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.Ο Σάντος μπορεί να περάσει πιο εύκολα σε αυτόν τον τομέα, επειδή έχει ήδη συνεργαστεί με ένα μεγάλο αστέρι στην Πορτογαλία, όπως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο», ανέφερε ακόμη ο Λέπα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X