Ολυμπιακός: Η «βόλτα» του Φορτούνη στο γκολ του στη Νίκαια είναι η… αλήθεια που δεν είδε κανείς!

Ολυμπιακός: Η «βόλτα» του Φορτούνη στο γκολ του στη Νίκαια είναι η… αλήθεια που δεν είδε κανείς!

Ο Κώστας Φορτούνης... βόλταρε κανονικά στη Νίκαια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός και Ιωνικός απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο ενώνει. Απέφυγαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και τις μονομαχίες και να μην βάλουν σε κίνδυνο τους παίκτες του Ολυμπιακό.

Από ό,τι φάνηκε μάλιστα, οι αμυντικοί του Ιωνικού είναι πολύ καλοί στο μακράρισμα με τα μάτια μιας και τον Κώστα Φορτούνη επέλεξαν να μην τον μαρκάρουν διαφορετικά, παρά μόνο κοιτώντας τον.

Τρίτο τέρμα στα τρία τελευταία παιχνίδια από τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος έδωσε κανονικό… show. Διέσχισε όσα μέτρα ήθελε με τους αντίπαλούς του να έχουν σαστίσει από την τεχνική του. Ιδίως ο Φαντιγκά -αλλά και ο Σάκιτς που ήταν κοντά του- που βρέθηκε δίπλα του, αλλά πιθανότατα φοβήθηκε να μπει στη φάση, για να μη δεχτεί κάποια περίτεχνη ντρίμπλα και τον εκθέσει, με τον 30χρονο άσο να πλησιάζει στο ύψος της μεγάλης περιοχής και να “κεραυνοβολεί” τον Χουτεσιώτη, μην αφήνοντάς του περιθώρια αντίδρασης.


Δείτε τη βόλτα του Κώστα Φορτούνη:

Ολυμπιακός: Η «βόλτα» του Φορτούνη στο γκολ του στη Νίκαια είναι η… αλήθεια που δεν είδε κανείς! Ολυμπιακός: Η «βόλτα» του Φορτούνη στο γκολ του στη Νίκαια είναι η… αλήθεια που δεν είδε κανείς! Ολυμπιακός: Η «βόλτα» του Φορτούνη στο γκολ του στη Νίκαια είναι η… αλήθεια που δεν είδε κανείς! Ολυμπιακός: Η «βόλτα» του Φορτούνη στο γκολ του στη Νίκαια είναι η… αλήθεια που δεν είδε κανείς! Ολυμπιακός: Η «βόλτα» του Φορτούνη στο γκολ του στη Νίκαια είναι η… αλήθεια που δεν είδε κανείς!

Την ίδια στιγμή άλλωστε οι γηπεδούχοι έβλεπαν σαν… ναρκοπέδιο την περιοχή του Πασχαλάκη και είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με μόλις δύο τελικές στο ενεργητικό τους, με τη μία μόνο εξ αυτών εντός εστίας. Αρκετά κάτω δηλαδή από τον μ.ο. των αντιπάλων του Ολυμπιακού στη Super League, που κάνουν περίπου 7 τελικές. Αλλά πολύ χαμηλότερα κι από τον μ.ο. του Ιωνικού, που είναι περί τις 8,5 τελικές ανά ματς. Επιπλέον ο Ιωνικός μέτρησε και μόλις ένα κόρνερ, έναντι 8 των Ερυθρολεύκων.

Στα θετικά σίγουρα της χθεσινής αναμέτρησης στη Νίκαια κι ότι δεν είχαμε σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των δύο ομάδων (1-1 οι κάρτες), που μπορεί να έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία των ποδοσφαιριστών. Μπορεί ο Ιωνικός να “καίγεται” για βαθμούς, βρισκόμενος πλέον στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σεβάστηκε τον ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο του, εξ ου και η μόλις μία κάρτα που δέχτηκε κι αυτή μάλιστα σε έναν μεσοεπιθετικό του, στον Άοσμαν (61′), Κι ας πρόκειται για την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες στο φετινό πρωτάθλημα, συνολικά 46, ήτοι σχεδόν 3 μ.ο. ανά ματς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X