Super League: Τα φώτα στην Τούμπα σήμερα για το ΠΑΟΚ - Αρης

Super League: Τα φώτα στην Τούμπα σήμερα για το ΠΑΟΚ - Αρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρυθμούς ντέρμπι η Θεσσαλονίκη, με τη μεγάλη “μάχη” ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (20:00, Novasports Prime) να “κλέβει” τα φώτα των σημερινών αναμετρήσεων της Super League.

Ο Δικέφαλος θέλει να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις μετά την απώλεια στο Περιστέρι, ώστε να πλησιάσει σε απόσταση βολής τη 2η θέση, εκμεταλλευόμενος τη χθεσινή απώλεια της ΑΕΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στους τραυματίες Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Τσαούση, ωστόσο επανέρχεται ο Φελίπε Σοάρες. Ο Άρης από την πλευρά του ψάχνει τη δεύτερη διαδοχική νίκη που θα εδραιώσει περισσότερο την παρουσία του εντός της εξάδας, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Λουίς Πάλμα να βρίσκεται εκτός μάχης, μαζί με τον Ενκουλού, ωστόσο για πρώτη φορά στην αποστολή μπήκε ο νεοαποκτηθείς Ντάριντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κίτρινοι είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους με τον ΠΑΟΚ (3-2-0) ανεξαρτήτως έδρας.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τη Λαμία (17:00, Novasports Prime), θέλοντας να βγάλει αντίδραση μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό με 5-0 και παράλληλα να ανασάνει βαθμολογικά, καθώς πλέον κοιτάζει και… πίσω του. Με τρεις σημαντικές επιστροφές οι Αρκάδες, καθώς επανέρχονται οι Ιγκλέσιας, Μουνάφο και Σίτο. Η Λαμία πάντως πηγαίνει με μία εξαιρετική παράδοση στο ενεργητικό της στην Τρίπολη, όπου έχει χάσει μόνο μία φορά σε επτά επισκέψεις της (1-3-3), ψάχνοντας μόλις τη δεύτερη φετινή νίκη της. Έκπληξη ότι αποκλείστηκαν οι Σαράνοφ και Σλίβκα.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο (18:00, Cosmote Sport1), ο οποίος πηγαίνει αποδεκατισμένος αμυντικά, αφού θα στερηθεί και τους τρεις βασικούς στόπερ του τη φετινή σεζόν, τον τιμωρημένο Χατζηισαΐα και τους τραυματίες Σουάρεθ, Μαυρομμάτη. Οι Αγρινιώτες έρχονται από δύο διαδοχικές ήττες και θέλουν το τρίποντο για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της εξάδας, με τον Αναστασίου να έχει και πάλι στα “πιτς” τους Μόρσεϊ, Ντουάρτε, Μπακάκη, ωστόσο επιστρέφει ο Χατζηθεοδωρίδης. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του θέλει να “χτίσει” στο σπουδαίο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ, για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στη ζώνη των πλέι οφ.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X