Στάικος: «Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα - Μας δίνει ώθηση η νίκη»

Στάικος: «Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα - Μας δίνει ώθηση η νίκη»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Θανάσης Στάικος μετά το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν ντεφορμέ και ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Θανάση Στάικο να τονίζει ότι η Ένωση αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τη δεδομένη στιγμή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στην κάμερα της Nova:

«Το να κερδίζουμε την ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, που αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μας δίνει δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Μπράβο στα παιδιά. Ολοι έδωσαν την ψυχή τους. Παρά τη μεγάλη νίκη είμαστε προσγειωμένοι.

Εχουμε το ματς στη Λιβαδειά. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, αλλά σαφώς είμαστε ικανοποιημένοι. Ξέρουμε η ΑΕΚ πιέζει ψηλά. Μας βοήθησε ότι προηγηθήκαμε, ώστε να μην χτίσουμε από την άμυνά μας να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο.

Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ. Είχε και η ΑΕΚ βέβαια ευκαιρίες. Με την επιστροφή από τη διακοπή είμαστε πιο συμπαγείς. Παίζουμε καλύτερα. Πάντα είχαμε ευκαιρίες βέβαια, αλλά θέλουμε να χτίζουμε το μηδέν στην άμυνα ώστε να μείνουμε στην κατηγορία χωρίς προβλήματα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X