Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανεώνουν Μέσι και Μαρκίνιος

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανεώνουν Μέσι και Μαρκίνιος
Photo Credits: INTIME

Ανανεώνουν με την Παρί οι Μέσι και Μαρκίνιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτοικοι Παρισιού αναμένεται να παραμέινουν οι Λέο Μέσι και Μαρκίνιος, οι υποίοι βρίσκονται κοντά σε ανανέωση συμβολαίου με την γαλλική ομάδα.

Λιονέλ Μέσι και Μαρκίνιος εμφανίζονται προ της ανανέωσης της συνεργασίας τους με τους πρωταθλητές Γαλλίας, αν και βρίσκονται σε διαφορετική φάση του συμβολαίου τους.

Ο Μέσι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη από τώρα μπορεί να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί. Παρόλα αυτά, εμφανίζεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για την παραμονή του στο Παρίσι, χωρίς να έχει υπογραφεί κάτι, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η περίπτωση του Μαρκίνιος είναι και η πιο απλή. Ο αρχηγός της Παρί δεσμεύεται μέχρι το 2025 και έχει την πρόθεση να παραμείνει στο σύλλογο ακόμη περισσότερο. Η μεταγραφή του από τη Ρόμα το 2013 κρίνεται απολύτως επιτυχημένη και σύμφωνα με τη «Le Parisien» η ανακοίνωση του νέου συμβολαίου είναι θέμα χρόνου.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X