Ο Βίντα στο ντοκιμαντέρ για τη φάρμα του: «Πολλοί μου είπαν ότι ήμουν τρελός που επένδυσα τόσα πολλά χρήματα στην περιοχή μου»

Ο Βίντα στο ντοκιμαντέρ για τη φάρμα του: «Πολλοί μου είπαν ότι ήμουν τρελός που επένδυσα τόσα πολλά χρήματα στην περιοχή μου»
Photo Credits: INTIME

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα μίλησε σε ντοκιμαντέρ της κροατικής τηλεόρασης για την απόφασή του να επενδύσει στο τόπο καταγωγής του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα μίλησε σε ντοκιμαντέρ της κροατικής τηλεόρασης για την απόφασή του να επενδύσει στο τόπο καταγωγής του ξεκινώντας μια φάρμα εκτροφής γουρουνιών μαζί με τρεις φίλους του.

Το ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Ντομαγκόι Βίντα εκτός των γραμμών του γηπέδου και την ενασχόλησή του με τη φάρμα εκτροφής γουρουνιών προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κροατικό τηλεοπτικό κανάλι HTV1.

Συγκεκριμένα η σειρά ντοκιμαντέρ «Dulum zemlje» της κροατικής τηλεόρασης έχει ως στόχο να δώσει κίνητρο στους Κροάτες να ασχοληθούν με την κτηνοτροφική και την αγροτική εργασία και σε αυτό το πλαίσιο επισκέφτηκαν τη φάρμα του Βίντα, με τον Κροάτη στόπερ της ΑΕΚ και τους φίλους του Λούκα Μάντιτς και Ντράγκαν και Ντιμίτρι Σιμόνοβιτς να μιλούν για την επιχείρηση που έστησαν στον τόπο καταγωγής του Βίντα, τη Σλαβονία.

«Στη ζωή πρέπει να είσαι θαρραλέος και χρειάζεται να δίνεις για να παίρνεις. Πολλοί μου είπαν ότι ήμουν τρελός που επένδυσα τόσα πολλά χρήματα εδώ στη Σλαβονία, αλλά αισθανόμουν ότι έπρεπε να βοηθήσω τoυς ανθρώπους και την περιοχή μου. Είμαι χαρούμενος που είμαστε φίλοι και ελπίζω έτσι να είναι για όλη τη ζωή μας», υπογράμμισε αρχικά ο Βίντα, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε:

«Στο ξεκίνημα δεν ήμουν εξοικειωμένος με τα μαύρα γουρούνια και κανείς από εμάς δεν είχε καμία σχέση με την κτηνοτροφία. Όλοι ήταν σίγουροι πως αυτό ήταν πεταμένα λεφτά. Συνέχεια μου έλεγαν ότι σπαταλούσα πολλά χρήματα, αλλά στόχος μου ήταν να το κάνω γνωστό», πρόσθεσε ο Βίντα, συμπληρώνοντας έπειτα: «Δυστυχώς αρκετοί άνθρωποι έχουν φύγει από την Κροατία αλλά είμαι κάπως αισιόδοξος ότι κάποιοι θα επιστρέψουν».

«Μέχρι εκείνο το σημείο πίναμε καφέ και κάθε μέρα ήταν η ίδια. Τότε ο Βίντα μας ρώτησε τι θα θέλαμε να κάνουμε και μας πρόσφερε τη βοήθειά του», είπε ο Σιμόνοβιτς, ενώ ο Μάντιτς από την πλευρά του υποστήριξε: «Χωρίς τον Βίντα θα ήταν πολύ δύσκολο να πετύχουμε το οτιδήποτε».

Ο Βίντα βέβαια έδωσε τα εύσημα στους φίλους του για την προσπάθεια αυτή λέγοντας: «Τα συγχαρητήρια σε αυτούς και τους ευχαριστώ που δίνουν το 100% για αυτή την επιχείρηση. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι από τη Σλαβονία».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X