«Η Ανόρθωση συμφώνησε με τον Γκερέρο, σε επαφές με ΟΦΗ οι Κύπριοι»

«Η Ανόρθωση συμφώνησε με τον Γκερέρο, σε επαφές με ΟΦΗ οι Κύπριοι»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, η Ανόρθωση ήρθε σε συμφωνία με Άνχελ Γκερέρο, ενώ βρίσκεται σε επαφές και με τον ΟΦΗ για τον 32χρονο Ισπανό επιθετικό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ανόρθωσης είναι αρκετά πιθανό να μετακομίσει το επόμενο διάστημα ο Άνχελ Γκερέρο του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κύπρο, και συγκεκριμένα του «Goal.com.cy», η «Κυρία» φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του 32χρονου Ισπανού, ώστε να συνεχίσει την καριέρα στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, η Ανόρθωση βρίσκεται σε επαφές με τους Κρητικούς, ώστε ο έμπειρο επιθετικός να μείνει ελεύθερος και να ντυθεί άμεσα στα «κυανόλευκα».

Να θυμίσουμε πως τη φετινή σεζόν, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, μετράει δέκα συμμετοχές και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Ηρακλείου.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X