Κάουλι: Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά πάει στην Γεονμπούκ

Κάουλι: Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά πάει στην Γεονμπούκ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με μέσο της Βουλγαρίας, η Γεονμπούκ ετοιμάζεται να πληρώσει τα 2,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας του Κάουλι που ήθελε ο Παναθηναϊκός.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Λουντογκόρετς, Κάουλι που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι κοντά στην Γεονμπούκ, ειδικά αν η Νοτιοκορεάτικη ομάδα κάνει πράξει όσα γράφει η ιστοσελίδα «sportlive» και πληρώσει την ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ του ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο προσφορές μέχρι στιγμής έχοντας εισπράξει ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις, αφού δεν έφτασαν το ποσό της ρήτρας, που εκεί η βουλγάρικη ομάδα δεν θα είχε πλέον λόγο. Η πρώτη ήταν στα 1,7 εκατ. ευρώ και η δεύτερη στα 2 εκατ. ευρώ.

Η Γεονμπούκ σκοπεύει σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ να πληρώσει τα χρήματα της ρήτρας κι έτσι αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα το αν θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X