ΑΕΚ: Με Λιάπη, Αραμπατζή και Παπαδιονυσίου ξεκίνησε το καμπ της Εθνικής Ανδρών

ΑΕΚ: Με Λιάπη, Αραμπατζή και Παπαδιονυσίου ξεκίνησε το καμπ της Εθνικής Ανδρών

Οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε από σήμερα το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών με την συμμετοχή τριών παικτών της ΑΕΚ.

Το καμπ περιλαμβάνει και δύο φιλικούς αγώνες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γεωργίας την Τετάρτη 4/1 και την Πέμπτη 5/1 με ώρα έναρξης 18:30. Τα καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών(2-7/1) και της Εθνικής Νέων (4-8/1) στη Μίκρα θα διεξαχθούν παρουσία του τεχνικού συμβούλου της ΟΧΕ και εισηγητή του αναπτυξιακού της προγράμματος, Γκι Πετιτζιράρ. Από την ΑΕΚ συμμετέχουν οι Λιάπης, Αραμπατζής και Παπαδιονυσίου.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκονται οι παρακάτω αθλητές:

Δομπρής, Παπαβασίλης, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Καραμπουρνιώτης, Πασσιάς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Λιάπης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης Άργους), Ελευθεριάδης, Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα 1986), Κωστακίδης (Αερωπός Έδεσσας), Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Μπόσκος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία) και Κρητικός (Φοσκάνι 2007- Ρουμανία).  Απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο Χρήστος Μυλωνάς, ενώ για τον ίδιο λόγο πιθανότατα δεν θα πάρει μέρος στην προετοιμασία και ο Πάνος Παπαντωνόπουλος, στη θέση του οποίου κλήθηκε ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης, ενώ αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ο Νίκος Κρητικός.

Γιώργος Τσακίρης: Ο τελικός στην Νέα Φιλαδέλφεια και το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X