Ρέιντζερς - Σέλτικ 2-2: Ισοφάρισαν οι «Κέλτες» με ενέγεια του Γιακουμάκη και γκολ του Φουρουχάσι (VIDEO)

Ρέιντζερς - Σέλτικ 2-2: Ισοφάρισαν οι «Κέλτες» με ενέγεια του Γιακουμάκη και γκολ του Φουρουχάσι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Σέλτικ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Άιμπροξ χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Φουρουχάσι στο 88ο λεπτό, έπειτα από ενέργεια του Γιακουμάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Ibrox» κατάφερε να πάρει η Σέλτικ στην εκπνοή της αναμέτρησης, χάρη σε γκολ του Φουρουχάσι στο 88′ λεπτό.

Ρέιντζερς και Σέλτικ αναμετρήθηκαν για την 20η αγωνιστική της Scottish Premiership, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, έριξε στην αναμέτρηση τον Γιώργο Γιακουμάκη, καθώς έβλεπε τους αντιπάλους να βρίσκονται μπροστά στο σκορ και να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Έλληνα πρώην φορ της ΑΕΚ, να τον βγάζει… ασπροπρόσωπο.

Ο Γιακουμάκης, στο 88′ λεπτό, έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή,η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυνόμενου της Ρέιντζερς και ο Φουρουχάσι με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Σέλτικ παρέμεινε στην κορυφή, διατηρώντας τη διαφορά στους εννιά βαθμούς και κόβοντας τα φτερά των Κελτών.

Δείτε το γκολ της Σέλτικ


 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X