Ο Ρονάλντο έφυγε, τα ημερολόγια της Γιουνάιτεντ για το 2023 με τη μορφή του έμειναν! (ΦΩΤΟ)

Ο Ρονάλντο έφυγε, τα ημερολόγια της Γιουνάιτεντ για το 2023 με τη μορφή του έμειναν! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι κι αν το «διαζύγιο» ανάμεσα σε Ρονάλντο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επήλθε από τον Νοέμβριο, στην μπουτίκ της ομάδας συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά ημερολόγια του νέου έτους με τη μορφή του «CR7»… ακόμη κι αν αυτός δεν είναι πλέον «κόκκινος διάβολος».

Όπως αποδεικνύεται κανείς στο σύλλογο δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη στην υπόθεση του Πορτογάλου σούπερ σταρ, με τον ίδιο ωστόσο να «ραγίζει» ανεπανόρθωτα το γυαλί μετά τη συνέντευξη του στον Πιρς Μόργκαν όπου μίλησε για τα πάντα, προπονητές, ιθύνοντες, νυν και… πρώην συμπαίκτες.

Το κλαμπ είχε κάνει ήδη την προεργασία του για τις γιορτές και το νέο έτος εκδίδοντας ημερολόγια για το 2023 στα οποία απεικονίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προκαλώντας έντονη αμηχανία από τη στιγμή που ο ίδιος αρχικά έμεινε ελεύθερος και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Αλ Νασρ με ηγεμονικό συμβόλαιο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X