Ο Ρονάλντο εξηγεί γιατί επέλεξε την Αλ Νάσρ: «Κατέκτησα τα πάντα στην Ευρώπη - Το όραμα της Αλ Νάσρ προσφέρει έμπνευση»

Ο Ρονάλντο εξηγεί γιατί επέλεξε την Αλ Νάσρ: «Κατέκτησα τα πάντα στην Ευρώπη - Το όραμα της Αλ Νάσρ προσφέρει έμπνευση»
Photo Credits: INTIME

Οι πρώτες δηλώσεις του Ρονάλντο ως παίκτης της Αλ Νάσρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Αλ Νάσρ έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εξήγησε γιατί επέλεξε την ομάδα από την Σαουδική Αραβία, και όχι κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο 37χρονος Πορτογάλος σταρ, δεν μίλησε φυσικά για το οικονομικό δέλεαρ, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θα κερδίσει περίπου 500 εκατ. ευρώ ως το καλοκαίρι του 2025. Τόνισε πως ήθελε να… μοιραστεί την εμπειρία του με το ασιατικό ποδόσφαιρο, αφού κέρδισε τα πάντα στην Ευρώπη.

«Είμαι τυχερός που κατέκτησα τα πάντα, όλα όσα ήθελα, στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Νιώθω πως πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστώ την εμπειρία μου στην Ασία. Το όραμα της Αλ Νασρ προσφέρει έμπνευση και είναι εντυπωσιακό. Ανυπομονώ να ζήσω μια διαφορετική εμπειρία πρωταθλήματος, σε μια νέα χώρα. Περιμένω πώς και πώς να ενσωματωθώ το συντομότερο στις προπονήσεις, με τους συμπαίκτες μου», τόνισε ο CR7.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X