Αυτοκίνητο παραλίγο να πατήσει ακτιβιστή ΑμεΑ την στιγμή που περνούσε την διάβαση (VIDEO)

Αυτοκίνητο παραλίγο να πατήσει ακτιβιστή ΑμεΑ την στιγμή που περνούσε την διάβαση (VIDEO)

Ο άνθρωπος ήταν πάνω στην διάβαση και το φανάρι για τους πεζούς πράσινο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας ακτιβιστής ΑμεΑ, ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο αναφερόταν στην προσπάθειά του για να υπάρξουν ράμπες τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και αλλού.

Μάλιστα στο βίντεο, δείχνει live πως μπορεί να γίνει πιο εύκολη η ζωή των ανθρώπων με αναπηρία, όταν κινούνται στον δρόμο και υπάρχουν ράμπες.

Ωστόσο, σ’ ένα στιγμιότυπο που ο Δημήτρης Αντωνίου, όπως ονομάζεται, περνάει ένα φανάρι νόμιμα αφού είναι πράσινο και βρίσκεται πάνω στη διάβαση, αυτοκίνητο παραλίγο να τον πατήσει.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του σχετικά με αυτό: «Οι μισοί οδηγοί στη χώρα δεν έχουν ιδέα τι είναι τα πορτοκαλί βελάκια παραχώρησης προτεραιότητας που αναβοσβήνουν. Ο οδηγός του ιχ που πήγε να πέσει πάνω μου με κοίταξε σαν να μου λέει ‘που πας ρε μλ**α’’. Αφού του έδειξα το πράσινο φανάρι για τους πεζούς, τότε κατάλαβε ποιος είναι ο μλ**ς…».

Η ανάρτησή του

«Αν παραλείψουμε τη στιγμή που παρ’ ολίγο να με χτυπήσει αυτοκίνητο (ξανά) ενώ περνούσα διάβαση πεζών με καταπράσινο (1.40), γενικά είναι ένα βίντεο με καλά νέα (άντε, ας εξαιρέσουμε και το τέλος)

Το προηγούμενο σχετικό βίντεο που ‘’κυκλοφορήσαμε’’ τον 15αυγουστο για τη μη ύπαρξη ραμπών μπροστά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στο πεζοδρόμιο μέχρι την Αριστοτέλους έφερε αποτελέσματα και κάτι μήνες μετά, τσούκου τσούκου, έγιναν οι απαραίτητες ράμπες και κάνω-κάνουμε για πρώτη φορά τη διαδρομή αυτή με σχετική ασφάλεια από το πεζοδρόμιο

Τα υπόλοιπα στο βίντεο. Έχουμε ακόμη πολλά να διορθώσουμε. Όρεξη να υπάρχει και να μαζευόμαστε πολλοί, ακόμη και από τα social media. Αφού αυτά ‘’ακούν’’, ας τους στείλουμε το μήνυμα…

ΥΓ : Οι μισοί οδηγοί στη χώρα δεν έχουν ιδέα τι είναι τα πορτοκαλί βελάκια παραχώρησης προτεραιότητας που αναβοσβήνουν. Ο οδηγός του ιχ που πήγε να πέσει πάνω μου με κοίταξε σαν να μου λέει ‘που πας ρε μλ**α’’. Αφού του έδειξα το πράσινο φανάρι για τους πεζούς, τότε κτλβε ποιος είναι ο μλ**ς…».

Πηγή: Gazzetta.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X