Τσάβι: «Ο Μπουσκέτς θα μείνει μαζί μας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν»

Τσάβι: «Ο Μπουσκέτς θα μείνει μαζί μας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Μένει μέχρι το τέλος της σεζόν στην Μπάρτσα ο Μπούσκετς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος στα σενάρια φυγής του Μπούσκετς την φετινή σεζόν έβαλε ο Τσάβι, ο οποίος τόνισε πως θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Οι φήμες σχετικά με το μέλλον του Σέρχιο Μπουσκετς στην Μπαρτσελόνα διαδέχονται η μία την άλλη, με σημερινά δημοσιεύματα ισπανικών Μέσων να αναφέρουν πως η Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας του πρόσφερε ηγεμονικό συμβόλαιο.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» ήταν κάθετος και τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Μπούσκετς αυτή τη σεζόν, προσθέτοντας πως η απόφαση για το αν θα συνεχίσει έκτοτε, είναι αποκλειστικά δική του.

«Ο Μπουσκέτς θα μείνει μαζί μας μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, τον Ιούνιο. Τότε, θα δούμε τι θα γίνει, είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει ο ίδιος. Αν τα πράγματα πάνε πολύ καλά, θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να συνεχίσει», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας του ενόψει Ιανουαρίου, λέγοντας:

«Πιστεύω πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα είναι ήσυχη για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες που έχω αυτή την στιγμή στη διάθεσή μου»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X