Πελέ: Η οικογένειά του θα ζητήσει από τη Σάντος να αποσύρει τη φανέλα με το "10"

Πελέ: Η οικογένειά του θα ζητήσει από τη Σάντος να αποσύρει τη φανέλα με το "10"
Photo Credits: INTIME

Η οικογένεια του Πελέ θα ζητήσει από τη Σάντος να αποσύρει τη φανέλα με το "10".

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πελέ δεν βρίσκεται πια μαζί μας, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών. Η οικογένεια του Βασιλιά του ποδοσφαίρου θα ζητήσει από τη Σάντος να αποσύρει τη φανέλα με το “10”.

Ο Πελέ απεβίωσε, με την είδηση του θανάτου να σκορπά τη θλίψη σε όλο τον κόσμο. Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου άφησε τεράστια κληρονομιά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την εθνική Βραζιλίας αλλά και τη φανέλα της Σάντος.

Ο Πελέ κόσμησε τα γήπεδα φορώντας τη φανέλα με το “10” και η οικογένειά του θα ζητήσει να αποσυρθεί το συγκεκριμένο νούμερο από τις φανέλες της Σάντος, όπως αναφέρουν τα βραζιλιανικά ΜΜΕ.

Το συγκεκριμένο αίτημα πρόκειται να κατατεθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες. Η τελική απόφαση της Σάντος δεν είναι βέβαιη, καθώς δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο νούμερο να παραμείνει “ενεργό” για εμπορικούς λόγους.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X